Gloed nieuwe website voor skatepark Tipi Asten

De gloednieuwe website van Skatepark Tipi Asten is in de lucht. Kijk snel naar het mooie resultaat. en gaat u één van ons voelen door dit mooie initiatief.

LIEVE MENSEN

 

Eindelijk kunnen we onze gloed nieuwe website aan u presenteren.

Het was een hele weg maar het was nodig omdat onze oude website gehackt was en er echt niets meer mee te doen was. Helaas kost dit geintje erg veel geld maar het resultaat mag er zijn vinden wij. Nu kunnen we weer verder met de crowdfunding via deze nieuwe site.

We hopen dat u tijd heeft om alles eens lekker door te lezen en dan te denken: “ik wil hier onderdeel van zijn”. Mocht dit ’t geval zijn dan kunt naar wens een donatie doen via de doneer button. We zijn u dan zeer dankbaar. Hoe meer mensen dit doen hoe eerder we aan de gang kunnen met het park daadwerkelijk fysiek te gaan maken. Als we het bedrag bij elkaar hebben dan kan men beginnen met het hele bouwproject ingang te zetten.

Zeg het zoveel mogelijk voort. Vraag vrienden en familie om ook mee te doen. Samen staan we sterk en bereiken we eerder ons gezamenlijk doel. Een grote toevoeging voor alle Astenaren. Een aanwinst voor de kinderen om lekker buiten samen

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan