Zonder vrijwilligers is dit project niet mogelijk

Het initiatief is geboren nadat Sabrina met haar gezin op vakantie een bezoek brachten aan een lokaal skatepark in Purmerend. Tijn en Pien waren meteen dolenthousiast en wilde er in Asten ook één. Mama Sabrina heeft dat idee opgepakt en een project groep opgericht. Zo is Skatepark Tipi Asten ontstaan. Tipi is vernoemd naar Tijn en Pien, de kinderen van Sabrina die de inspiratie waren.

Onze kernwaardes zijn: Toegankelijkheid Diversiteit
Doorbreekt Eenzaamheid Veiligheid Zelfontplooiing en Ontwikkeling
Vrienden voor het leven! Mentale kracht Minder depressie
Ontstaan van een gemeenschap Creativiteit Wederzijds Respect
Sabrina van Lieshout
Voorzitter / initiatiefneemster
Nico RIjsdijk
Penningmeester
Derk Bergmans
secretaris
Thijs Mattheeuwsen
project begeleider
Erik Heijerman
skatepark designer / skater
Rick Meeuws
actief lid / skater
Han Buijtendijk
actief lid / skater

Wie zijn wij?

In dit hoofdstuk stellen we onszelf voor. Wij vinden het super belangrijk dat er nieuw skatepark komt voor onszelf, de Astense jeugd maar ook voor de regio

Sabrina van Lieshout (41) Sabrina is geboren en getogen Astenaar en woont samen met Marcel en haar kindjes Tijn & Pien in de Appelwijk. In de zomervakantie waren ze met het gezin op een gaaf skatepark in Purmerend. De kinderen vermaakten zich echt uren en maakten nieuwe vrienden. “Je zag de kinderen groeien en er was veel saamhorigheid” aldus Sabrina. Dit gunt Sabrina de jeugd in Asten ook.

Nico Rijsdijk (71) Nico was ondernemer en had een eigen Financieel bedrijf. Nu hij met pensioen is maakt hij zich hard voor meerdere goede doelen in Asten waaronder de Onis. Maar Nico ziet ook graag bedrijvigheid en spelende kinderen bij hem voor de deur op het evenementen terrein waar hij van mening is dat dat terrein daarvoor bedoeld is.

Derk Bergmans (42) Derk werkt als eerste verantwoordelijke van zorg in een verpleegtehuis in Geldrop. Hij woont samen met zijn vrouw en twee zoontjes (Luc van 8 & Sem van 4) in de wijk het Loverbosch. Via de sportvereniging Soo Bak-Gi heeft hij Sabrina leren kennen en was meteen enthousiast om zich in te zetten voor de komst van een skatepark. Voor de jeugd en hun ouders!

Thijs Mattheeuwsen (36) Thijs is getrouwd met Joyce en heeft 2 kindjes. Rens en Ivy. Ze zijn ook woonachtig in Asten en zijn kinderen kijken ook uit naar een mooie plek om te kunnen stuntsteppen. Hij is altijd werkzaam geweest in de groenvoorzieningen en aanbestedingen op dit gebied. Thijs heeft eerder ook Asten in Kerstsfeer mee georganiseerd.

Eric Heijerman (21) Eric is een aspirerend skatepark ontwerper. Eric studeert industrial design aan de TU. Het is voor hem een droom die uitkomt als het project slaagt. Een eerste stap vooruit. Eric skateboard ongeveer 13 jaar en hij wil dit nog lang blijven doen. Hij is blij dat hij in de werkgroep terecht is gekomen en dit project mag uitvoeren voor de skaters in Asten.

Rick Meeuws (31) Rick woont samen met zijn verloofde Milou in Asten. Hij werkt op het lab, maar is in zijn vrije tijd een fanatieke skateboarder. Hij weet als geen ander hoe het skaten kan bijdragen aan een gezond lichaam en geest. Hij heeft zijn hele vriendenkring leren kennen op de skatebaan.

Han Buitendijk (43) Han is vader van Jake, Flo en Skye. Hij is een geboren getogen Astenaar. Hij werkt als bedrijfsleider voor een grote verlichtingszaak in Eindhoven. Hij is al sinds kleins af aan een actieve skateboarder. Waar hij ook naartoe gaat, hij heeft altijd zijn board en skateschoenen bij zich in de auto. Als hij een goede spot ziet is men hem eventjes kwijt…

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan