U helpt toch ook?? Steun Skatepark Tipi Asten. 

Skatepark Tipi Asten wordt van alle Astenaren en is een vrijwillig initiatief, Een plek waar mensen met een beperking ook kunnen sporten. Iedereen is welkom van jong tot oud. Sporten in de buitenlucht.

John van Dam Defence
Sport
Albert-Hein Asten
Detail handel
Klus Wijs
Bouwmarkt
Vlemmix trailers
Trailerbouw
LM Computer Service
ICT service
wit gele kruis
fonds
Erik Gorissen
Detail handel
Van Bussel
Brandbeveiliging

Helpt u ons met uw donatie?

Wij vinden het enorm belangrijk dat er een nieuw skatepark komt. Voor kinderen vanaf  ongeveer 2 jaar tot dat het fysiek niet meer haalbaar is. Voor Asten en de hele regio. Met trots bieden wij u het Plan aan voor de realisatie van een nieuw skatepark in Asten op het evenemententerrein. Dit plan is opgesteld op initiatief van een groep enthousiaste skaters en ouders van de jongste kinderen die dit plan liever vandaag dan morgen gerealiseerd zien

Dit nieuwe skatepark is ook hoog nodig om de veiligheid en kwaliteit van het skatepark te kunnen garanderen die er nu niet is omdat het oude park echt op is en onveilig. Ook meer uitdaging voor de jeugd zou fijn zijn omdat er in Asten geen openbare speelgelegenheden zijn voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. De wipkippen en loopbalkjes laag bij de grond zijn ze dan ontgroeit. Ze vervelen zich. We willen ze weg hebben van de computers waar ze te makkelijk achter duiken. Naar buiten socialiseren, ontplooien, grenzen verleggen enz. Dit moet u toch ook aanspreken, wordt ook onderdeel van dit mooie project en help ons door te doneren.

Skatepark tipi asten team is u zeer dankbaar.

Bedankt

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan